1   - следећа страна 

Брига о животној средини

        Ученици VII4 и IV1 показали су да верска настава, поред бриге о моралном здрављу и чистоти људи и људске душе, брине и о чистоти своје животне средине, те се, поред осталих предмета који раде на еколошком освешћивању и верска настава прибројала истим.

       Ученици су усвојили да је дужност сваког од нас да бринемо о својој животној средини и о овом свету који нам је подарен и да, ако ми не желимо да бринемо о том свету, то нико неће урадити за нас. Овим поступком ми нисмо променили свет, али смо га учинили малчице чистијим и лепшим местом, а тиме што смо то радили са нашим најмлађима и нашом надом,  верујемо и надамо се да ће они бринути о овом свету боље него што смо ми то радили.

 

                Наставник веронауке, Лазар Ристић
Такмичење "Црвени крст"

Ученици одељења 6/3 су учествовали у општинском такмичењу Црвеног крста општине Савски венац.  Деца су имала прилику да примене усвојена знања и да се друже. Препуни утисака вратили су се богатији за једно ново искуство. Градско такмичење ученике очекује 2.6.2018. год.

 

Ч Е С Т И Т А М О !!!Карневал поводом Дана школе

Поводом Дана школе, организовали смо пролећни карневал 20. априла 2018. године. Наши ученици дали су машти на вољу и одлично се забавили.


Чишћење школског дворишта

Поводом обележавања Дана планете земље, одељење 3/3 је са својом учитељицом Радмилом Ковачевић и уз помоћ еколошке секције коју води наставница географије, Јаворка Јаковљевић, организовало акцију чишћења школског дворишта. 


1   - следећа страна