Као и сваке године, ученици ОШ "Војвода Радомир Путник", 29.марта 2019. године славили су месец Франкофоније. У 13 часова, у фискултурној сали школе, уз присуство многобројне публике, ученика, наставника, родитеља, одржан је квиз "Питања за шампионе". У знању француског језика, историје и цивилизације Француске, такмичили су се ученици 5, 6. и 7. разреда.

Сви финалисти су показали вискок ниво језичких компетенција, али су захваљујући вештини, знању, срећи и подршци публике победу однели ученици 5/3 Душан Тасић, Снежана Дражић и Ива Марковић; ученици 6/3 Анастаcија Лена Дакић, Андреа Качаревић и Дина Костић и ученици 7/3 Марко Крстић, Ђорђе Костић и Мина Станчић.

Победници су награђени медаљама, књигама и стриповима на француском језику, граматикама француског језика и громогласним аплаузом. Похваљене и награђене медаљама су и другопласиране екипе 5/1 Јелена Поповић, Мина Милојковић, Оливер Станчић, Софија Станковић; 6/2 Јована Џалета, Сара Пертовић, Зоја Илић и 7/1 Филип Чаталинац, Невена Релић, Нина Трифуновић , као и треће пласирани  ученици 5/2 Матија Илијевски, Сергеј Јамшек, Момчило Миловановић; 6/1 Марта Ошмјански, Нина Босанац, Марија Мркаљевић, 7/2 Нина Кнежевић, Павле Милојевић, Самуел Ривас.

 ГАЛЕРИЈУ ФОТОГРАФИЈЕ ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ.